Ransta Djuromsorg

Västmanlands län

Information

600630-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ransta Djuromsorg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ransta Djuromsorg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Ransta Djuromsorg finns i.

Ransta Djuromsorg har varit registrerat sedan 1997-02-11 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ransta Djuromsorg så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ransta Djuromsorg är och det finns flera verksamheter i Sala som också är .

Firmatecknare för Ransta Djuromsorg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ransta Djuromsorg så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av lokaler för djurhållning och djurvård samt förmedling av veterinärtjänster. Dessutom utveckling av datorprogram för den veterinära sektorn.

Det finns olika personer som har en koppling med Ransta Djuromsorg och det är Öijvall, Bo Michael som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,