Rosenlunds Gård

Västmanlands län

Information

600826-XXXX är organisationsnummer för bolaget Rosenlunds Gård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rosenlunds Gård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Rosenlunds Gård finns i.

Rosenlunds Gård har varit registrerat sedan 2000-10-10 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rosenlunds Gård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Rosenlunds Gård är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Rosenlunds Gård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rosenlunds Gård så kan ni göra det på telefon genom 0224-10007 eller genom brev på följande adress:

Jordbruk och uthyrning av fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Rosenlunds Gård och det är Larsson, Bernt Anders som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,