Nicoles Café

Västmanlands län

Information

610119-XXXX är organisationsnummer för bolaget Nicoles Café. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nicoles Café är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Nicoles Café finns i.

Nicoles Café har varit registrerat sedan 2004-09-07 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nicoles Café så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-02.

Nicoles Café är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Nicoles Café är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nicoles Café så kan ni göra det på telefon genom 0224-16550 eller genom brev på följande adress:

Café.

Det finns olika personer som har en koppling med Nicoles Café och det är Dashtigohari, Ali som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,