Stress & Hälsa Vård - Ninnie

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sala och Stress & Hälsa Vård - Ninnie är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Stress & Hälsa Vård - Ninnie är ett av dem. Statusen för Stress & Hälsa Vård - Ninnie är att Bolaget är aktivt.

Stress & Hälsa Vård - Ninnie är ett Enskild firma och skapades 2001-03-07. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där företaget finns i jobbar för att företag som Stress & Hälsa Vård - Ninnie ska trivas.

Stress & Hälsa Vård - Ninnie är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-03. I Sala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hälsa, stress, utbrändhet, friskvård, föreläsningar, undervisning, hälso- och sjukvård, motion, kost. Ett kommande utvecklande hälsocenter med människan i centrum, ett speciellt koncept.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stress & Hälsa Vård - Ninnie är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-28.

Idag är Stress & Hälsa Vård - Ninnie och det finns flera företag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Stress & Hälsa Vård - Ninnie så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-742070.

.

De som är på något sätt har med Stress & Hälsa Vård - Ninnie är Karlström, Ninnie Ingrid Maria som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stress & Hälsa Vård - Ninnie har 610608-XXXX som sitt organisationsnummer.