LAN Data i Västerås

Västmanlands län

Information

610929-XXXX är organisationsnummer för verksamheten LAN Data i Västerås. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LAN Data i Västerås är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som LAN Data i Västerås finns i.

LAN Data i Västerås har varit registrerat sedan 1991-12-12 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LAN Data i Västerås så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

LAN Data i Västerås är och det finns flera verksamheter i Sala som också är .

Firmatecknare för LAN Data i Västerås är följande:

Vill ni komma i kontakt med LAN Data i Västerås så kan ni göra det på telefon genom 0224-20028 eller genom brev på följande adress:

Konsulting och försäljning inom data.

Det finns olika personer som har en koppling med LAN Data i Västerås och det är Karlsson, Ulf Tony som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, Karlsson, Marita Elisabeth som är född 1965 och har titeln Prokurist,