Agneta Sandgrens Kiropraktik & Hälsovägledning

Västmanlands län

Information

I Sala finns det ett Enskild firma som heter Agneta Sandgrens Kiropraktik & Hälsovägledning. Det finns flera bolag som liknar Agneta Sandgrens Kiropraktik & Hälsovägledning i Västmanlands län. Sala är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Agneta Sandgrens Kiropraktik & Hälsovägledning är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-07-19 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 2000-04-04 så har Agneta Sandgrens Kiropraktik & Hälsovägledning varit registrerat. Idag är Agneta Sandgrens Kiropraktik & Hälsovägledning och det finns fler bolag som är det i Sala.

Vill man komma i kontakt med Agneta Sandgrens Kiropraktik & Hälsovägledning så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Agneta Sandgrens Kiropraktik & Hälsovägledning så kan ni göra det på 070-4564546.

Kiropraktisk behandling. konsultverksamhet mot företag i friskvård såsom behandlingar, kurser, föreläsningar, hälsovägledning. rehabiliteringstränings och styrketräningsverksamhet. försäljning av friskvårdsprodukter och material såsom böcker, tidskrifter, hjälpmedelsredskap, massagebänkar, träningsredskap, fotriktgåskor samt träningskläder.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sandgren, Agneta Birgitta som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Agneta Sandgrens Kiropraktik & Hälsovägledning har 630524-XXXX som sitt organisationsnummer.