MT Lackering o Montering

Västmanlands län

Information

631003-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MT Lackering o Montering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MT Lackering o Montering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som MT Lackering o Montering finns i.

MT Lackering o Montering har varit registrerat sedan 2004-03-29 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för MT Lackering o Montering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-19.

MT Lackering o Montering är och det finns flera verksamheter i Sala som också är .

Firmatecknare för MT Lackering o Montering är följande:

Vill ni komma i kontakt med MT Lackering o Montering så kan ni göra det på telefon genom 0224-86810 eller genom brev på följande adress:

Lackering, montering, service på fordon.

Det finns olika personer som har en koppling med MT Lackering o Montering och det är Gehlin, Hans Michael som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,