HCK Bygg & Montage

Västmanlands län

Information

631028-XXXX är organisationsnummer för bolaget HCK Bygg & Montage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HCK Bygg & Montage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som HCK Bygg & Montage finns i.

HCK Bygg & Montage har varit registrerat sedan 2005-09-29 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för HCK Bygg & Montage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-08.

HCK Bygg & Montage är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för HCK Bygg & Montage är följande:

Vill ni komma i kontakt med HCK Bygg & Montage så kan ni göra det på telefon genom 073-7693561 eller genom brev på följande adress:

Tillhandahålla material och tjänster inom byggsektor och fastighetsskötsel

Det finns olika personer som har en koppling med HCK Bygg & Montage och det är Korths-Aspegren, Håkan Christer som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,