Holmbo Hästgård

Västmanlands län

Information

640102-XXXX är organisationsnummer för företaget Holmbo Hästgård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Holmbo Hästgård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Holmbo Hästgård finns i.

Holmbo Hästgård har varit registrerat sedan 1991-02-12 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-06-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Holmbo Hästgård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Holmbo Hästgård är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Holmbo Hästgård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Holmbo Hästgård så kan ni göra det på telefon genom 0224-20193 eller genom brev på följande adress:

Jord- och skogsbruk med inriktning på hästar. Försäljning av försäkringar. Konsultverksamhet inom ridsporten samt handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Holmbo Hästgård och det är Larsson, Gustav Fredrik som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,