Malik Ünsal Restaurang & Grill

Västmanlands län

Information

650226-XXXX är organisationsnummer för företaget Malik Ünsal Restaurang & Grill. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malik Ünsal Restaurang & Grill är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Malik Ünsal Restaurang & Grill finns i.

Malik Ünsal Restaurang & Grill har varit registrerat sedan 2006-11-20 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Malik Ünsal Restaurang & Grill så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Malik Ünsal Restaurang & Grill är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Malik Ünsal Restaurang & Grill är följande:

Vill ni komma i kontakt med Malik Ünsal Restaurang & Grill så kan ni göra det på telefon genom 0224-14140 eller genom brev på följande adress:

Restaurangrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Malik Ünsal Restaurang & Grill och det är Ünsal, Malik som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,