EKE Konsult Sala

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sala och EKE Konsult Sala är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och EKE Konsult Sala är ett av dem. Statusen för EKE Konsult Sala är att Bolaget är aktivt.

EKE Konsult Sala är ett Enskild firma och skapades 2008-04-01. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som EKE Konsult Sala ska trivas.

EKE Konsult Sala är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom eventbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EKE Konsult Sala är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är EKE Konsult Sala och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med EKE Konsult Sala så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-19005.

.

De som är på något sätt har med EKE Konsult Sala är Pettersson, Lars-Eric som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

EKE Konsult Sala har 650711-XXXX som sitt organisationsnummer.