P. Landins Fönsterputs & Städ

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sala och P. Landins Fönsterputs & Städ är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och P. Landins Fönsterputs & Städ är ett av dem. Statusen för P. Landins Fönsterputs & Städ är att Bolaget är aktivt.

P. Landins Fönsterputs & Städ är ett Enskild firma och skapades 1994-05-17. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där bolaget finns i jobbar för att bolag som P. Landins Fönsterputs & Städ ska trivas.

P. Landins Fönsterputs & Städ är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fönsterputsning och städverksamhet samt ombesörja flytt- och budtjänst.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P. Landins Fönsterputs & Städ är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är P. Landins Fönsterputs & Städ och det finns flera bolag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med P. Landins Fönsterputs & Städ så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-77272.

.

De som är på något sätt har med P. Landins Fönsterputs & Städ är Landin, Erik Börje PATRIK som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

P. Landins Fönsterputs & Städ har 651111-XXXX som sitt organisationsnummer.