S Brindstedt Ekonomitjänst

Västmanlands län

Information

I Sala finns det ett Enskild firma som heter S Brindstedt Ekonomitjänst. Det finns flera företag som liknar S Brindstedt Ekonomitjänst i Västmanlands län. Sala är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

S Brindstedt Ekonomitjänst är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-12-14 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 2000-11-10 så har S Brindstedt Ekonomitjänst varit registrerat och sedan 2001-01-02 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är S Brindstedt Ekonomitjänst och det finns fler företag som är det i Sala.

Vill man komma i kontakt med S Brindstedt Ekonomitjänst så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med S Brindstedt Ekonomitjänst så kan ni göra det på 0224-19910.

Ekonomitjänster till mindre och mellanstora företagare,- företag, Bokföringstjänser, ekonomi t ex betaltjänster, leverantörs- och kundreskontra, fakturering, lönehantering, datakörd m betalservice, kontorsservice.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Brindstedt, Susanne Irene som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

S Brindstedt Ekonomitjänst har 660617-XXXX som sitt organisationsnummer.