Stations Caféet Ransta

Västmanlands län

Information

Stations Caféet Ransta hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Stations Caféet Ransta finns. I Sala så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Stations Caféet Ransta tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Stations Caféet Ransta har haft sedan 2003-10-09. Stations Caféet Ransta har funnits sedan och 2003-10-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stations Caféet Ransta så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0224-20569.

Sala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Stations Caféet Ransta har idag 660706-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Stations Caféet Ransta

Café och beställningar, catering.

I Stations Caféet Ransta så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kihlström, Malin Eva Charlotta som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .