JEF Arbetsmiljö & Service

Västmanlands län

Information

JEF Arbetsmiljö & Service är en verksamhet som finns i Sala. I JEF Arbetsmiljö & Service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fernberg, Jan-Erik Michael som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med JEF Arbetsmiljö & Service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JEF Arbetsmiljö & Service på telefon .

Arbetsmiljöfrågor internkontroll. Utbildningsinsatser inom detta område. Försäljning av arbetsmiljöförbättrande produkter såsom skyddsskåp för säkerhetprodukter vid händelse av olycka eller för personlig hygien.

Idag är JEF Arbetsmiljö & Service av bolagstypen Enskild firma.

JEF Arbetsmiljö & Service är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JEF Arbetsmiljö & Service innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och JEF Arbetsmiljö & Service är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JEF Arbetsmiljö & Service så är det följande:

JEF Arbetsmiljö & Service har 660814-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.