CUDO Svets & Smide

Västmanlands län

Information

661002-XXXX är organisationsnummer för företaget CUDO Svets & Smide. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CUDO Svets & Smide är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som CUDO Svets & Smide finns i.

CUDO Svets & Smide har varit registrerat sedan 2004-12-17 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för CUDO Svets & Smide så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-13.

CUDO Svets & Smide är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för CUDO Svets & Smide är följande:

Vill ni komma i kontakt med CUDO Svets & Smide så kan ni göra det på telefon genom 021-302620 eller genom brev på följande adress:

Svets, smide, lego- och monteringsjobb.

Det finns olika personer som har en koppling med CUDO Svets & Smide och det är Lindgren, Bernt Jonas som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,