TV-Hörnan

Västmanlands län

Information

661220-XXXX är organisationsnummer för företaget TV-Hörnan. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TV-Hörnan är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som TV-Hörnan finns i.

TV-Hörnan har varit registrerat sedan 1990-10-16 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för TV-Hörnan så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

TV-Hörnan är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för TV-Hörnan är följande:

Vill ni komma i kontakt med TV-Hörnan så kan ni göra det på telefon genom 0224-51280 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av radio, TV, video, data samt tillbehör samt service av dito. Legoarbeten inom elektronik.

Det finns olika personer som har en koppling med TV-Hörnan och det är Landqvist, Per Ulf TOMAS som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,