Knutshyttan Hantverk & Förädling

Västmanlands län

Information

I Sala finns det ett Enskild firma som heter Knutshyttan Hantverk & Förädling. Det finns flera företag som liknar Knutshyttan Hantverk & Förädling i Västmanlands län. Sala är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Knutshyttan Hantverk & Förädling är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-08-04 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 2003-12-02 så har Knutshyttan Hantverk & Förädling varit registrerat och sedan 2003-08-04 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Knutshyttan Hantverk & Förädling och det finns fler företag som är det i Sala.

Vill man komma i kontakt med Knutshyttan Hantverk & Förädling så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Knutshyttan Hantverk & Förädling så kan ni göra det på .

Snickeri, trä hantverk, bygg, anläggning, byggnadsvård, retaurering och renovering. Entreprenad inom mark och anläggning, såsom gjutning, renovering och anläggande av byggnads grunder samt anläggande av trädgård inkl. skötsel. Konsultation inom mental träning, mental förberedelse, ledarskap, självskydd och konfilkthantering. Export av väggbeklädnad av antikviteter till USA. Djurhållning Oljeväxtförädling. Evenemangsgenomförande. Skogsbruk. Reparation, renovering och konstruktion av maskiner, fordon, motor.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Cederholm, Anders Gustav som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, Cederholm, Lena Viktoria som är född 1969 och har titeln Prokurist, .

.

Knutshyttan Hantverk & Förädling har 670518-XXXX som sitt organisationsnummer.