Teknisk Service RG Hjälpmedelsteknik

Västmanlands län

Information

I Sala finns det ett Enskild firma som heter Teknisk Service RG Hjälpmedelsteknik. Det finns flera verksamheter som liknar Teknisk Service RG Hjälpmedelsteknik i Västmanlands län. Sala är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Teknisk Service RG Hjälpmedelsteknik är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-01-16 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 2000-12-15 så har Teknisk Service RG Hjälpmedelsteknik varit registrerat och sedan 2001-01-16 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Teknisk Service RG Hjälpmedelsteknik och det finns fler verksamheter som är det i Sala.

Vill man komma i kontakt med Teknisk Service RG Hjälpmedelsteknik så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Teknisk Service RG Hjälpmedelsteknik så kan ni göra det på 0224-16261.

Reparation av elektriska och elektroniskt styrda handikapp-hjälpmedel och hushållsartiklar.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gustafsson, Seth Roger som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, Gustafsson, Arne Ingemar som är född 1969 och har titeln Prokurist, .

.

Teknisk Service RG Hjälpmedelsteknik har 670821-XXXX som sitt organisationsnummer.