Sala Naprapatklinik

Västmanlands län

Information

680519-XXXX är organisationsnummer för företaget Sala Naprapatklinik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sala Naprapatklinik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Sala Naprapatklinik finns i.

Sala Naprapatklinik har varit registrerat sedan 1993-04-07 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sala Naprapatklinik så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sala Naprapatklinik är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Sala Naprapatklinik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sala Naprapatklinik så kan ni göra det på telefon genom 0224-86690 eller genom brev på följande adress:

Naprapati. Manuell medicin.

Det finns olika personer som har en koppling med Sala Naprapatklinik och det är Eriksson, Stefan Emanuel som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,