Ivarssons Finsnickeri & Bildhuggarateljé

Västmanlands län

Information

Ivarssons Finsnickeri & Bildhuggarateljé är ett företag som finns i Sala. I Ivarssons Finsnickeri & Bildhuggarateljé finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ivarsson, Börje Gunnar som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ivarssons Finsnickeri & Bildhuggarateljé så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ivarssons Finsnickeri & Bildhuggarateljé på telefon 0224-25320.

Finsnickeri och träbildhuggeri för tillverkning av fasta inredningar och lösa möbler.

Idag är Ivarssons Finsnickeri & Bildhuggarateljé av bolagstypen Enskild firma.

Ivarssons Finsnickeri & Bildhuggarateljé är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ivarssons Finsnickeri & Bildhuggarateljé innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Ivarssons Finsnickeri & Bildhuggarateljé är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ivarssons Finsnickeri & Bildhuggarateljé så är det följande:

Ivarssons Finsnickeri & Bildhuggarateljé har 680603-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.