Åkersbo Service

Västmanlands län

Information

690908-XXXX är organisationsnummer för företaget Åkersbo Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åkersbo Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Åkersbo Service finns i.

Åkersbo Service har varit registrerat sedan 2004-09-23 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åkersbo Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-07.

Åkersbo Service är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Åkersbo Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Åkersbo Service så kan ni göra det på telefon genom 0224-20071 eller genom brev på följande adress:

Industri, inriktning byggnation, service underhåll, körning av industrimaskiner. Förbränningsmotorer, svetsning, el (styrning felsökning), montage.

Det finns olika personer som har en koppling med Åkersbo Service och det är Karlsson, Bengt Erik Joakim som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,