Firma Naprapat Annika Sandsten

Västmanlands län

Information

Firma Naprapat Annika Sandsten är ett bolag som finns i Sala. I Firma Naprapat Annika Sandsten finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sandsten, Jenny Annika Carola som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Firma Naprapat Annika Sandsten så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Firma Naprapat Annika Sandsten på telefon 0224-21136.

Naprapatverksamhet, naprapatbehandlingar. Försäljning av ortoser såsom tennisarmbågsskydd, ryggortoser vid akuta eller kroniska besvär, krämer och salvor samt därmed förenlig verksamhet. Islandshästverksamhet såsom försäljning och uppfödning av islandshästar, utbildning av ryttare och hästar, försäljning av sadlar och tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Firma Naprapat Annika Sandsten av bolagstypen Enskild firma.

Firma Naprapat Annika Sandsten är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Firma Naprapat Annika Sandsten innehar ej F-skattsedel och Firma Naprapat Annika Sandsten är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Firma Naprapat Annika Sandsten så är det följande:

Firma Naprapat Annika Sandsten har 700311-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.