Gussjö Mur & Bygg

Västmanlands län

Information

701218-XXXX är organisationsnummer för företaget Gussjö Mur & Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gussjö Mur & Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Gussjö Mur & Bygg finns i.

Gussjö Mur & Bygg har varit registrerat sedan 1998-05-15 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gussjö Mur & Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Gussjö Mur & Bygg är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Gussjö Mur & Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gussjö Mur & Bygg så kan ni göra det på telefon genom 0224-74114 eller genom brev på följande adress:

Byggnadstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gussjö Mur & Bygg och det är Berglind, Anders Mikael som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,