Klipp Valla

Västmanlands län

Information

710103-XXXX är organisationsnummer för bolaget Klipp Valla. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klipp Valla är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Klipp Valla finns i.

Klipp Valla har varit registrerat sedan 2006-12-08 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klipp Valla så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-30.

Klipp Valla är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Klipp Valla är följande:

Vill ni komma i kontakt med Klipp Valla så kan ni göra det på telefon genom 0224-14481 eller genom brev på följande adress:

Hårvård, klippningar, färgning, permanent, frisyr.

Det finns olika personer som har en koppling med Klipp Valla och det är Åstholm Vikingsdottir, Valgerdur B som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,