Sydvästra Skuggans bevattningsanläggning ekonomisk förening

Västmanlands län

Information

Sydvästra Skuggans bevattningsanläggning ekonomisk förening är en verksamhet som finns i Sala. I Sydvästra Skuggans bevattningsanläggning ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, David Sten-Olov som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Erik Ingvar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Kraft, Gunnar Åke som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Kjell Olof Helmer som är född 1938 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulla Monika Kristina som är född 1945 och har titeln Revisor, Wahlstedt, Mikael Christer som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Sydvästra Skuggans bevattningsanläggning ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sydvästra Skuggans bevattningsanläggning ekonomisk förening på telefon .

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva trädgårdsbevattningsanläggning för medlemmarnas villatomter i kvarteren Orkiden, Tusenskönan, Krokusen och Hyacinten i Sala församling och kommun.

Idag är Sydvästra Skuggans bevattningsanläggning ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Sydvästra Skuggans bevattningsanläggning ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sydvästra Skuggans bevattningsanläggning ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-06-19 och Sydvästra Skuggans bevattningsanläggning ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sydvästra Skuggans bevattningsanläggning ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Sydvästra Skuggans bevattningsanläggning ekonomisk förening har 716412-1258 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Västmanlands län.