Håckes Plåt och Entreprenad

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sala och Håckes Plåt och Entreprenad är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Håckes Plåt och Entreprenad är ett av dem. Statusen för Håckes Plåt och Entreprenad är att Bolaget är aktivt.

Håckes Plåt och Entreprenad är ett Enskild firma och skapades 2003-06-11. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Håckes Plåt och Entreprenad ska trivas.

Håckes Plåt och Entreprenad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-26. I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnadsplåtslageri, torvbrytning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Håckes Plåt och Entreprenad är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04.

Idag är Håckes Plåt och Entreprenad och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Håckes Plåt och Entreprenad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-52003.

.

De som är på något sätt har med Håckes Plåt och Entreprenad är Eidenberg, Bo Håkan som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Håckes Plåt och Entreprenad har 720904-XXXX som sitt organisationsnummer.