Lindströms hemsidor

Västmanlands län

Information

740409-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Lindströms hemsidor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindströms hemsidor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Lindströms hemsidor finns i.

Lindströms hemsidor har varit registrerat sedan 2000-02-23 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindströms hemsidor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

Lindströms hemsidor är och det finns flera verksamheter i Sala som också är .

Firmatecknare för Lindströms hemsidor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lindströms hemsidor så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Företaget kommer att göra hemsidor åt små företag i Västmanland, Uppsala och Örebro län.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindströms hemsidor och det är Lindström, Michael Torsten som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,