Örsingsbo Schakt och Maskinservice

Västmanlands län

Information

Örsingsbo Schakt och Maskinservice hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Örsingsbo Schakt och Maskinservice finns. I Sala så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Örsingsbo Schakt och Maskinservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Örsingsbo Schakt och Maskinservice har haft sedan 2004-03-18. Örsingsbo Schakt och Maskinservice har funnits sedan och 2004-03-18 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Örsingsbo Schakt och Maskinservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-4446063.

Sala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Örsingsbo Schakt och Maskinservice har idag 740721-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Örsingsbo Schakt och Maskinservice

Entreprenadverksamhet inom schaktning och grävning, serviceverksamhet inom maskin och bil- verkstad.

I Örsingsbo Schakt och Maskinservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hallin, Hangryd JOAKIM som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .