Discotjänst Mälardalen

Västmanlands län

Information

761209-XXXX är organisationsnummer för företaget Discotjänst Mälardalen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Discotjänst Mälardalen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Discotjänst Mälardalen finns i.

Discotjänst Mälardalen har varit registrerat sedan 1998-01-14 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Discotjänst Mälardalen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Discotjänst Mälardalen är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Discotjänst Mälardalen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Discotjänst Mälardalen så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av ljud och ljusutrustningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Discotjänst Mälardalen och det är Pettersson, Anders Magnus som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,