Grallsta Ridcenter ek. för.

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Grallsta Ridcenter ek. för.. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sala här finns det många olika Ekonomisk förening. Grallsta Ridcenter ek. för. tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Sala jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Grallsta Ridcenter ek. för. är momsregistrerat sedan2007-01-04 och har organisationsnummer 769613-9190.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0224-24243 alternativt besöka eller skicka post till Grallsta Ridcenter ek. för. på följande adress Grällsta 177, 733 94, Sala.

Grallsta Ridcenter ek. för. är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-11-30.

I Grallsta Ridcenter ek. för. så sitter följande personer i styrelsen: , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom bedriva lägerverksamhet och kurser inom djur och natur samt därmed förenlig verksamhet. Köpa, utbilda och sälja hästar och hundar. Bedriva datakommunikation genom Internet- tjänster, såsom webbhotell och -abonnemang, för företag, privatpersoner och föreningar. Köp och försäljning genom Internet, över disk och genom postorder av olika produkter såsom reklam-, kiosk- och presentartiklar samt försäljning av reklam och nämnda produkter genom mässor, tidningar, telefon, fax och mail.