Björn Pettersson Golf och Konsult

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sala och Björn Pettersson Golf och Konsult är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Björn Pettersson Golf och Konsult är ett av dem. Statusen för Björn Pettersson Golf och Konsult är att Bolaget är aktivt.

Björn Pettersson Golf och Konsult är ett Enskild firma och skapades 1996-09-03. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Björn Pettersson Golf och Konsult ska trivas.

Björn Pettersson Golf och Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tävlings- och kursverksamhet inom golfsport samt handel med golfartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björn Pettersson Golf och Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Björn Pettersson Golf och Konsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Björn Pettersson Golf och Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-16249.

.

De som är på något sätt har med Björn Pettersson Golf och Konsult är Pettersson, Björn Jonas som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Björn Pettersson Golf och Konsult har 770112-XXXX som sitt organisationsnummer.