Stidelius Fastighetsservice

Västmanlands län

Information

770506-XXXX är organisationsnummer för företaget Stidelius Fastighetsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stidelius Fastighetsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Stidelius Fastighetsservice finns i.

Stidelius Fastighetsservice har varit registrerat sedan 2002-11-08 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-12-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stidelius Fastighetsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

Stidelius Fastighetsservice är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Stidelius Fastighetsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stidelius Fastighetsservice så kan ni göra det på telefon genom 070-3372687 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsservice, rörmokeri, snickeri, el-jobb.

Det finns olika personer som har en koppling med Stidelius Fastighetsservice och det är Stidelius, Johan Fredrik som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,