Emil Teknik & Allservice

Västmanlands län

Information

I Sala finns det ett Enskild firma som heter Emil Teknik & Allservice. Det finns flera verksamheter som liknar Emil Teknik & Allservice i Västmanlands län. Sala är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Emil Teknik & Allservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-04-06 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 2006-04-04 så har Emil Teknik & Allservice varit registrerat och sedan 2006-04-06 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Emil Teknik & Allservice och det finns fler verksamheter som är det i Sala.

Vill man komma i kontakt med Emil Teknik & Allservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Emil Teknik & Allservice så kan ni göra det på 070-4756206.

Resemontör: inriktning på utrustning av alla tänkbara fordon tex. centralsmörjning, diesel- och bensinvärmare, backkamera, stereo, bandsläckare, brandskyddsanpassning m.m. All monteringsutrustning tillhandahålls av kund. Även utföra service av ovanstående.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Göransson, Emil Johan som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, Göransson, Lisa Anneli som är född 1980 och har titeln Prokurist, .

.

Emil Teknik & Allservice har 770630-XXXX som sitt organisationsnummer.