PeJo-VVS

Västmanlands län

Information

781205-XXXX är organisationsnummer för bolaget PeJo-VVS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PeJo-VVS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som PeJo-VVS finns i.

PeJo-VVS har varit registrerat sedan 2008-02-21 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för PeJo-VVS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-31.

PeJo-VVS är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för PeJo-VVS är följande:

Vill ni komma i kontakt med PeJo-VVS så kan ni göra det på telefon genom 070-6552208 eller genom brev på följande adress:

VVS-arbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med PeJo-VVS och det är Johansson, Pär Erik som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,