Teknikbyrån i Sala

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sala och Teknikbyrån i Sala är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Teknikbyrån i Sala är ett av dem. Statusen för Teknikbyrån i Sala är att Bolaget är aktivt.

Teknikbyrån i Sala är ett Enskild firma och skapades 2009-08-13. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där företaget finns i jobbar för att företag som Teknikbyrån i Sala ska trivas.

Teknikbyrån i Sala är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-07-23. I Sala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Nyinstallation och service av datorer, datanät, telenät, GSM och kameraövervakningsutrustning. Riktat mot företag och privatpersoner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Teknikbyrån i Sala är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-07-23.

Idag är Teknikbyrån i Sala och det finns flera företag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Teknikbyrån i Sala så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Teknikbyrån i Sala är Eriksson, Bengt Patrik som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Teknikbyrån i Sala har 790215-XXXX som sitt organisationsnummer.