Höglunds fordons Service

Västmanlands län

Information

810128-XXXX är organisationsnummer för företaget Höglunds fordons Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Höglunds fordons Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Höglunds fordons Service finns i.

Höglunds fordons Service har varit registrerat sedan 2006-07-24 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Höglunds fordons Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-04.

Höglunds fordons Service är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Höglunds fordons Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Höglunds fordons Service så kan ni göra det på telefon genom 070-3180183 eller genom brev på följande adress:

Reparationer och underhåll av fordon och fastigheter, försäljning av tillbehör och reservdelar, utför transporter samt därmed förenling verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Höglunds fordons Service och det är Höglund, Curt Carl Christian som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,