Westerlund's Maskin o Teknik

Västmanlands län

Information

Westerlund's Maskin o Teknik är ett av många bolag som finns i Sala. Det är nämligen den kommunen som Westerlund's Maskin o Teknik finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Westerlund's Maskin o Teknik är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-06-03.

Westerlund's Maskin o Teknik som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2006-07-26. Men sedan 2006-06-03 så har Westerlund's Maskin o Teknik varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Westerlund's Maskin o Teknik så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9840103.

Sala arbetar för att bolag som Westerlund's Maskin o Teknik ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Westerlund's Maskin o Teknik. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Resemontör med inriktning på utrustning av alla tänkbara fordon, ex. centralsmörjning, diesel och bensinvärmare, back kamera, stereo, brandsläckare, brandskyddsanpassning. Service på vissa delar som monteras.

Firmatecknare för Westerlund's Maskin o Teknik är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Westerlund's Maskin o Teknik och det är följande personer, Westerlund, Bo Mikael som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Westerlund's Maskin o Teknik är 810204-XXXX.