Mumlans Hantverk

Västmanlands län

Information

810321-XXXX är organisationsnummer för företaget Mumlans Hantverk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mumlans Hantverk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som Mumlans Hantverk finns i.

Mumlans Hantverk har varit registrerat sedan 2004-01-19 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mumlans Hantverk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-18.

Mumlans Hantverk är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Mumlans Hantverk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mumlans Hantverk så kan ni göra det på telefon genom 0224-87257 eller genom brev på följande adress:

Hantverk. legoverksamhet inom el och monteringsindustri. lantbruk såsom odling och djurskötsel.

Det finns olika personer som har en koppling med Mumlans Hantverk och det är Gränsvall Stuvemark, Maria Mimmi C J som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,