Handelsbolaget Le Vau & Co, J B Le Vau m fl

Västmanlands län

Information

Handelsbolaget Le Vau & Co, J B Le Vau m fl är en verksamhet som finns i Sala. I Handelsbolaget Le Vau & Co, J B Le Vau m fl finns det lite olika personer som är förknippade och det är Le Vau, Inga Maria som är född 1930 och har titeln Bolagsman, Le Vau, Johannes Birger som är född 1929 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Le Vau & Co, J B Le Vau m fl så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Le Vau & Co, J B Le Vau m fl på telefon 0224-12664.

Uthyrning av byggnadsmaskiner.

Idag är Handelsbolaget Le Vau & Co, J B Le Vau m fl av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Le Vau & Co, J B Le Vau m fl är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Le Vau & Co, J B Le Vau m fl innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Handelsbolaget Le Vau & Co, J B Le Vau m fl är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1975-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Le Vau & Co, J B Le Vau m fl så är det följande:
; Le Vau, Johannes Birger

Handelsbolaget Le Vau & Co, J B Le Vau m fl har 916460-1172 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.