Team Malin Trollnäs Handelsbolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Team Malin Trollnäs Handelsbolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sala här finns det många olika Handelsbolag. Team Malin Trollnäs Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Sala jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Team Malin Trollnäs Handelsbolag är momsregistrerat sedan2004-12-02 och har organisationsnummer 916578-1395.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0523-10145 alternativt besöka eller skicka post till Team Malin Trollnäs Handelsbolag på följande adress Starrkärr Skattegård 127, 446 95, Älvängen.

Team Malin Trollnäs Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-12-02.

I Team Malin Trollnäs Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Utbildning av hästar och ryttare och handel med hästar, stallinredningar, ridsportartiklar, hästtransporter och hindermaterial och montering av stall, ridhus och staket och anläggning av ridbanor och ridmaneger och konsultverksamhet inom ridsporten smt därmed förenlig verksamhet.