Företagshuset i Sala Handelsbolag

Västmanlands län

Information

I Sala finns det ett Handelsbolag som heter Företagshuset i Sala Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Företagshuset i Sala Handelsbolag i Västmanlands län. Sala är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Företagshuset i Sala Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 1985-08-21 så har Företagshuset i Sala Handelsbolag varit registrerat och sedan 1986-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Företagshuset i Sala Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Sala.

Vill man komma i kontakt med Företagshuset i Sala Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Rådmansg. 9, 733 30, Sala. Vi ni istället prata med Företagshuset i Sala Handelsbolag så kan ni göra det på .

Redovisning, revision, ekonomisk planering, budget, skatter och deklarationer. Start av företag, värdering, finansiering och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Annuella Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Karlsson, Kent Roger som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Sylva som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Företagshuset i Sala Handelsbolag har 916578-2526 som sitt organisationsnummer.