Handelsbolag Silvergruvans Antik & Kuriosa

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sala och Handelsbolag Silvergruvans Antik & Kuriosa är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolag Silvergruvans Antik & Kuriosa är ett av dem. Statusen för Handelsbolag Silvergruvans Antik & Kuriosa är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolag Silvergruvans Antik & Kuriosa är ett Handelsbolag och skapades 1986-06-12. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolag Silvergruvans Antik & Kuriosa ska trivas.

I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med begagnade möbler och prydnadssaker, caférörelse, lokaluthyrning samt därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolag Silvergruvans Antik & Kuriosa är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Handelsbolag Silvergruvans Antik & Kuriosa och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolag Silvergruvans Antik & Kuriosa så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-18575.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Handelsbolag Silvergruvans Antik & Kuriosa är Andersen, Rune Henrik som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Jernberg, Elisabet Ingegerd som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolag Silvergruvans Antik & Kuriosa har 916578-5412 som sitt organisationsnummer.