Thomas Fredrikssons el Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sala och Thomas Fredrikssons el Kommanditbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Thomas Fredrikssons el Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Thomas Fredrikssons el Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Thomas Fredrikssons el Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1987-01-30. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där bolaget finns i jobbar för att bolag som Thomas Fredrikssons el Kommanditbolag ska trivas.

Thomas Fredrikssons el Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Elinstallationer och därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Thomas Fredrikssons el Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Thomas Fredrikssons el Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Thomas Fredrikssons el Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

; Thomas Fredriksson..

De som är på något sätt har med Thomas Fredrikssons el Kommanditbolag är Fredriksson, Tomas som är född 1959 och har titeln Komplementär, Karlsson, Olov Rune som är född 1957 och har titeln Kommanditdelägare, .

Thomas Fredrikssons el Kommanditbolag har 916578-7277 som sitt organisationsnummer.