Bam Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sala och Bam Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Bam Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Bam Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Bam Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1989-10-26. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där företaget finns i jobbar för att företag som Bam Handelsbolag ska trivas.

Bam Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Uppsättning, reparation och försäljning av kakelugnar. Försäljning av kaminer, insatser och skorstenar samt installation av dito. Rensning och besiktning av ventilationsanläggningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bam Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Bam Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Bam Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-77860.

; Bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Bam Handelsbolag är Jonasson, BENGT Olov som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Linder, Carin ANNE-MARIE som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Bam Handelsbolag har 916580-0997 som sitt organisationsnummer.