Scanspac & Co Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

916931-2619 är organisationsnummer för bolaget Scanspac & Co Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scanspac & Co Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sala som är den kommunen som Scanspac & Co Kommanditbolag finns i.

Scanspac & Co Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1992-05-18 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Scanspac & Co Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Scanspac & Co Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för Scanspac & Co Kommanditbolag är följande:
Uppgift om firmateckning saknas

Vill ni komma i kontakt med Scanspac & Co Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 019-463400 eller genom brev på följande adress:
Kemiv. 7, 705 97, Glanshammar

Tillverkning och försäljning av spackelprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Scanspac & Co Kommanditbolag och det är Scanspac AB som är född och har titeln Kommanditdelägare,