Skylt & Sköld i Sala Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Skylt & Sköld i Sala Handelsbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Skylt & Sköld i Sala Handelsbolag finns. I Sala så finns det många olika Handelsbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Skylt & Sköld i Sala Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Skylt & Sköld i Sala Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Skylt & Sköld i Sala Handelsbolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skylt & Sköld i Sala Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vikinganäset , 840 50, Gällö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0693-20555.

Sala arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Skylt & Sköld i Sala Handelsbolag har idag 916941-9273 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -bolagsmannen är den som för stunden ansvarar för Skylt & Sköld i Sala Handelsbolag

Tillverkning av skyltar och sköldar samt träprodukter som är förenligt med verksamheten. Slipning och försäljning av skärverktyg.

I Skylt & Sköld i Sala Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Frost, Hans-Göran som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .