Sala Trä och Metall Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sala och Sala Trä och Metall Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Sala Trä och Metall Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Sala Trä och Metall Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Sala Trä och Metall Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1996-04-22. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där företaget finns i jobbar för att företag som Sala Trä och Metall Handelsbolag ska trivas.

Sala Trä och Metall Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Möbelrenovering samt metallbearbetning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sala Trä och Metall Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Sala Trä och Metall Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Sala Trä och Metall Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Sala Trä och Metall Handelsbolag är Horvath, Imre som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Horvath, Imre Alexander som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .

Sala Trä och Metall Handelsbolag har 969626-1610 som sitt organisationsnummer.