Stall Silver i Sala Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Stall Silver i Sala Handelsbolag är en verksamhet som finns i Sala. I Stall Silver i Sala Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hellberg, Bengt Johan som är född 1927 och har titeln Bolagsman, Jansson, Bengt Lennart som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Karlbom, Louise Ann-Katrine som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Larsson, Leif Robin som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Roos, Ralf Erik Vilhelm som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Westholm, Gun Hildur som är född 1944 och har titeln Bolagsman.

Vill man kunna komma i kontakt med Stall Silver i Sala Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stall Silver i Sala Handelsbolag på telefon .

Bedriva travrörelse, handel, avel, träning och tävling av travhästar och annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stall Silver i Sala Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Stall Silver i Sala Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stall Silver i Sala Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Stall Silver i Sala Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stall Silver i Sala Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Roos, Ralf Erik Vilhelm -Westholm, Gun Hildur

Stall Silver i Sala Handelsbolag har 969639-3017 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.