RB Teknik Handelsbolag

Västmanlands län

Information

RB Teknik Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Sala. Det är nämligen den kommunen som RB Teknik Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

RB Teknik Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

RB Teknik Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1997-09-23. Men sedan 1997-01-01 så har RB Teknik Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Nilsbo Broddbo , 733 97, Sala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RB Teknik Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5863680.

Sala arbetar för att verksamheter som RB Teknik Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för RB Teknik Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Försäljning och montage av rörpostanläggningar. Elmontage. Reservdelsförsäljning. Träförädling samt handel med trävaror.

Firmatecknare för RB Teknik Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till RB Teknik Handelsbolag och det är följande personer, Bergstedt, Marie Hillevi som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Bergstedt, Rolf Lennart som är född 1958 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för RB Teknik Handelsbolag är 969642-6783.